2013. július 23., kedd

Memóriahabos NYAKPÁRNA legjobb utazó párna ÚJ! - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Naturtex Memória NYAKPÁRNA
Méret: 33x30x10. 5cm
Memóriahabos
Levehető, 40C fokon mosható huzattal
Szín: Élénkzöld
Kiváló minőségű 5* memória habszivacs párna. Ideális hosszabb repülő- vagy autóutak során. Használatával kényelmesen és nyugodtan pihenhetnk utazás közben.
A felfújható párnákkal elentétben nemcsak tartja a nyakat, hanem megakadályozza a nyaki izmok zsibbadását, a vérkeringést biztosító nyaki erek elnyomódását valamint az izommerevség kialakulását.
A párna hátsó része a nyak tökéletes tartása érdekében különlegesen formázott
3D fedőanyaga biztosítja a megfelelő szellőzést, csökkenti az izzadást. Huzata levehető, 40 C fokon mosható, kiválóan tisztul és extra gyorsan szárad.
AKCIÓS Vatera ár: 3999Ft
MOST INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!
További termékeink között nyári paplanok és párnák is találhatók, valamint utazáshoz kempingezéshez is kiváló mini, fémből készült elemlámpák is.
Minden termék ÚJ, általában bolti készlet utolsó darabjai.  Utolsó daraboknál utólag cserélni nem tudunk. Kérem vásárlás előtt kérdezzen, ha nem biztos valamiben. Minden kérdésre szivesen válaszolok.
A további termékek között van férfi, női, gyerek ruha, ágynemű és még több lakástextil is! Minden termék ÚJ, bolti készlet utolsó darabjai, ezért 50%-90%-kal a bolti ár alatt kerülnek feltöltésre.
Sikeres licitálást!


Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2013-08-10 10:43
. Memóriahabos NYAKPÁRNA legjobb utazó párna ÚJ! - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése