2013. április 28., vasárnap

1dl. Jégpohár készítő - Jelenlegi ára: 1 899 Ft


1dl. Jégpohár készítőMeleg az ital? Unalmas a jégkocka? Valami extrát keres? Nem érdemes tovább keresni! A legjobb parti kellék! Ami a legjobbá teszi! Az az egyszerű dolog, hogy nem kell elmosogatni! Ki ne irigyelné a filmek sztárjait, akik miután legurították az italt a poharat eldobják! Itt a nagy lehetőség! Ki a fagyasztóbol a poharakat, már önthető is bele a pálinka ( itt jegyezném meg, az élelmesebbek hála törvényhozóinknak, már otthonukban fözhetik a pálinkát, ezért sem kell boltba menni, és a hazai úgyis finomabb ) Ezután a köszöntő, és repülhet is a pohár!
A kertben történő felhasználás esetén két legyet üthet egy csapásra, miszerint az eldobott pohár felolvadva locsolja a növényeket! Minnél többet isznak a növények annál jobban érzik magukat! Hát nem ez a világ nyolcadik csodája? Nem, mert az acél szappan megelőzi, de az másik termékünk, ezért többet itt nem írok róla, inkább keresse meg azt is és lepje meg magát vele! Ha ennél szellemesebb ajándékot is keres nézze meg pendrive kínálatunkat is!
1 db. Jégpohár készítő készlet!
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 1 899 Ft

Az aukció vége: 2013-05-17 00:02
. 1dl. Jégpohár készítő - Jelenlegi ára: 1 899 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése