2013. június 24., hétfő

Díszhaltáp, SAK Mix, bomba áron! - Jelenlegi ára: 350 Ft


Kiváló minőség, Csehországból. Bolti kiszerelés 100 ml dobozban. Ez 100 ml-es    zacskós, utántöltő kiszerelés.
Afrikai sügérek egy 750 l-es akváriumban valamint 120 l-es akváriumban saját halaim (torokatum, márnák, vitorláshal, algaevők, xifok, gurámik) is szépen fejlődnek tőle. Szájköltők rendszeresen túlszaporodnak.
3-es szemcseméret, nagyobb méretű halaknak, de az ivadék sügérek sem szoktak éhenhalni, feloldódik.
Mennyiségi kedvezmény: Amennyiben kérsz 1000 ml-t (1 l) egyben, elviheted 3000 Ft-ért.
SAK  díszhaltápok néhány jellemzője:
A SAK díszhaltápok úgy ismertek a tenyésztők körében, mint a megbízható és kedvelt műeleségek, főleg azért, mert a vízzel szemben nagyon kíméletesen viselkednek. Nem zavarosítják a vizet és nem bomlanak szét. Azon cél érdekében, hogy a SAK díszhaltáp kielégíthesse a díszhalak minőségi táplálásának az igényét, folyamatosan dolgozunk ezen tápszer tökéletesítésén. A kiváló minőség mögött több mint 40 éves tapasztalat áll, továbbá felhasználtuk az élenjáró  cseh, és külföldi ichtiológusok és haletetők szakismereteit és mindenek előtt az önök, tehát a mi vevőink tapasztalatait is.
Teljes értékű extrudált táplálék:
Az extrudálás során, magas nyomás hatására az eleségben lévő organikus összetevők részecskéinek cellafalai szétesnek. Ezáltal a bennül lévő rejtett tápanyagok is elérhetővé és emészthetővé válnak.
SAK Mix haleledel:
Teljes értékű extrudált táplálék valamennyi díszhal számára.
Az egyes táplálék elemek olyan hányadban vannak egymással, mint amilyen egy szokásos akváriumban lévő halfajok aránya. Keveréke a SAK 55, Green, Energy, Gold.
Ami a kiegyensúlyozott étrendet biztosítja:
halliszt, búza, pörkölt szójabab, kukorica, glutén, élesztő, gabona, halzsír, szárított alga, chlorella, dunaiella, spirulina, búzacsíra, dikalciumfoszfát, astaxtantin, paprika pigment.
1 kg díszhaltáp tartalma: 6% nedvesség, 500g nitrogénalapú anyagok, 80 g zsiradék, 15 g rostos anyag, 17 g kalcium, 15 g foszfor, 11 g méz.
vitaminok: A 32800 IU, teljes B-komplex vitaminok, C 300mg, D3 2450 IU, E tokopherol 270mg, astaxantin 50mg.
etetési javaslat:
Napi 2-3 alkalommal, de legfeljebb csak annyit, amennyit a halak pár perc alatt elfogyasztanak.



Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2013-07-13 19:40
. Díszhaltáp, SAK Mix, bomba áron! - Jelenlegi ára: 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése