2013. május 27., hétfő

Philips AVENT mikrohullámú sterilizáló - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

 
 
      Sterilizálás ideje (perc): A melegítés pontos ideje a mikrohullámú készülék teljesítményétől függ: 1100-1850 W- ig - 2 perc , 850-1000 W- ig - 4 perc, 500-850 W- ig - 6 perc.
Gyors, biztonságos, és egyszerű használat. Akár több cumisüveget és kiegészítőt tudunk sterilizálni egyszerre
Amennyiben nem nyitja fel a sterilizáló tetejét, a benne lévő eszközök 24 órán át sterilek maradnak
      A Philips AVENT mikrohullámú sterilizáló a legtöbb mikrohullámú készülékbe belefér. Kis méretének köszönhetően kényelmes utazáskor is. Állandóan rendelkezésre állnak a steril cumisüvegek, akár rövidebb, egy-két napos útra vagy ha hosszabb nyaralásra indul. Ideális akkor is, ha a nagyszülőknél vagy barátoknál szeretne sterilizálni. Méretek: 166 (m), 280 (sz), 280 (h).
      Kis mérete ellenére ez az egyetlen olyan mikrohullámú sterilizáló, melyben 6 Philips AVENT cumisüveg elfér. A legtöbb mikrohullámú sterilizálóba csak 4 cumisüveg helyezhető. A Philips AVENT mikrohullámú sterilizálóval egy teljes napra elegendő mennyiségű cumisüveg sterilizálható egyszerre. Mellszívók sterilizálására is alkalmas.
      A sterilizálás célja, hogy megvédje a csecsemőt a különösen káros baktériumoktól, amíg immunrendszere meg nem erősödik. A Philips AVENT sterilizáló a kórházi eljárást, a gőzsterilizálást alkalmazza, amely gyors, egyszerű és hatékony, vegyi anyagok nélküli.
      A mikrohullámú sterilizáló oldalsó zárócsatjai garantálják az extra biztonságot. A csatok biztosan zárják a fedelet, így nem jut ki belőle forró gőz, amikor kiveszi a sterilizálót a mikrohullámú készülékből. Az oldalsó fogantyúk nem melegszenek fel, ami szintén hozzájárul a biztonságos használathoz.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-15 11:24
. Philips AVENT mikrohullámú sterilizáló - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése